ZELENI KANJON

Трајање
: 7 Сат
Величина бенда
: 40 (Максимум)
Деца
: 1 (деца изнад наведеног узраста)
Транспорт
: Аутобус
Гаранција најбоље цене
Инстант резервација
Приликом наручивања не морате ништа да платите

 

Uživajte u uzbuđenju i lepoti prirode  Turske.Uživajte u celom danu van utabane staze gledajući živopisno područje brane Ozmapinar(izgrađena na reci Manavgat),područje koje se zove Zeleni kanjon. 

Bićete zadivjeni zelenim kanjonima,prelepim pogledom sa planine Taurus.Posetićete mali zoološki vrt sa lokalnim životinjama na putu.Imaćete vremena za kupanje u Zelenom jezeru.Ribu možete pecati u restoranu gde ručamo.Ako tražite nešto novo u Alanji,onda ne propustite Zeleni kanjon.Safari turu koja ima drugačiju rutu od ostalih tura.

Brana Oymapinar se nalazi na 7.5 milja (12 kilometara)severno od Manavgata.Izgrađena je između 1977-1984,sada je peta najveća brana u Turskoj i samo jedna koja nudi izlete brodom i pecanje.Kada je završena bila je treća po veličini brana u Turskoj,dok su se druge brane gradile,pomerena je na peto mesto.Elektrana na brani Oymapinar ima četiri podzemne turbine snage 540 megavata,koje proizvode 3% Turske električne energije. Brana je visoka 185 metara.Kada se jezero napuni,voda dostiže dubinu od 200 metara.

Dolazak po Vas ispred hotela

Početak izleta u 08:00

Povratak u 17:00.

Цена: 40€ /45 $

Пратите нас на друштвеним мрежама

Останите у току са свим кампањама тако што ћете нас пратити.

Контакт информације

Картице